0314 - 79 92 24

Letselschade advocaat nodig in Doetinchem?

Wat te doen na een verkeersongeval in Doetinchem?

Jaarlijks vinden er veel ongevallen plaats in het verkeer. U kunt zomaar slachtoffer worden van een verkeersongeval door onoplettendheid van een automobilist, fietser of voetganger. Een aanrijding kan uw leven totaal veranderen.

Blijvend letsel na ongeval

Van de één op de andere dag zit u thuis met gekneusde ribben, een gebroken arm of een whiplash. Bij afhandeling van de schade kan er veel op u afkomen. Behalve de materiële schade, wilt u wellicht ook psychische schade verhalen op de tegenpartij. Door het verkeersongeval kan uw huishouden een opgave worden, raakt u tijdelijk of blijvend arbeidsongeschikt of krijgt u te maken met depressieve gevoelens.

Juridische hulp in Doetinchem

De oorzaak van een verkeersongeval is niet altijd even duidelijk. Om die reden is het belangrijk om een letselschadespecialist in handen te nemen. Of u voor smartengeld in aanmerking komt is afhankelijk van het politierapport. Balans Letselschade ondersteunt u in de regio Doetinchem bij het gehele letselschade traject: bij al uw vragen, invullen van schadeformulieren en eventueel een rechtszaak. Als iemand aansprakelijk is voor uw ontstane leed, proberen wij de kosten op de veroorzaker te verhalen. Meer weten over uw rechten en plichten bij letselschade na een verkeersongeval? Neem voor rechtshulp vrijblijvend contact op met één van onze advocaten in de regio Doetinchem.

Uw letselschade advocaten

Bij Balans Letselschade kunt u terecht bij Arjan Rittersma, Riek Mollema-de Jong en Huib Staal. Zij zijn uw letselschade advocaten in de regio Wageningen.

"Gezondheid, schadevergoeding, verzekeringen en uitkeringen, dat zijn de onderwerpen waar we ons dagelijks mee bezighouden. Ons doel is om te zorgen voor een kwalitatief goede schaderegeling voor slachtoffers, onze cliënten. Wij kijken met veel begrip naar uw zaak."

Waarom Balans Letselschade?

  • Betrokken, laagdrempelig en begripvol
  • Focus op u als slachtoffer
  • Vasthoudend en creatief

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Doetinchem Centrum, Buitengebied Doetinchem, Wehl, Langerak, Zelhem, Kilder, Wijnbergen, Braamt, Gaanderen, Terborg, Wisch, Etten en IJzevoorde.

Hoofdvestiging

Menu Title