0314 - 79 92 24

Letselschade advocaat nodig in Doetinchem?

Schadevergoeding claimen Doetinchem

Als u letselschade heeft opgelopen, dient u een schadeclaim in. U krijgt dan een vergoeding voor de schade die u heeft opgelopen tijdens uw ongeval in Doetinchem of omgeving Doetinchem. Een belangrijke voorwaarde voor het aanvragen van zo’n vergoeding is dat er iemand anders aansprakelijk moet zijn voor uw letsel.

Er komt veel bij kijken als u een schadeclaim in wilt dienen, daarom is het van belang dat u goede juridische ondersteuning krijgt. Wij helpen u bij het indienen van de schadeclaim bij de verzekeraar en zorgen ervoor dat u de slachtoffervergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Hulp bij aanvragen schadevergoeding

Hoe hoog uw schadevergoeding is, hangt af van vele factoren. Als allereerste wordt er gekeken naar de ernst en de aard van uw letsel. Daarnaast spelen sociale factoren, de duur van het genezingsproces, verlies van zelfwerkzaamheid of verlies van arbeidsvermogen een rol bij het bepalen van de hoogte van de schadevergoeding.

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Doetinchem of omgeving Doetinchem? Wij helpen u graag en kunnen u precies vertellen hoeveel kans uw schadeclaim maakt. U kunt onder andere een schadeclaim indienen om gemaakte onkosten te verhalen; zoals ziektekosten, hulp- en verplegingskosten, inkomstenverlies en verminderde pensioenopbouw. Daarnaast kunt u smartengeld claimen voor de psychische schade die u heeft geleden.

Uw letselschade advocaten

Bij Balans Letselschade kunt u terecht bij Arjan Rittersma, Riek Mollema-de Jong en Huib Staal. Zij zijn uw letselschade advocaten in de regio Wageningen.

"Gezondheid, schadevergoeding, verzekeringen en uitkeringen, dat zijn de onderwerpen waar we ons dagelijks mee bezighouden. Ons doel is om te zorgen voor een kwalitatief goede schaderegeling voor slachtoffers, onze cliënten. Wij kijken met veel begrip naar uw zaak."

Waarom Balans Letselschade?

  • Betrokken, laagdrempelig en begripvol
  • Focus op u als slachtoffer
  • Vasthoudend en creatief

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Doetinchem Centrum, Buitengebied Doetinchem, Wehl, Langerak, Zelhem, Kilder, Wijnbergen, Braamt, Gaanderen, Terborg, Wisch, Etten en IJzevoorde.

Hoofdvestiging

Menu Title