0314 - 79 92 24

Letselschade advocaat nodig in Doetinchem?

Uw letselschadespecialist in Doetinchem

Wij zijn een modern advocatenkantoor in de regio Doetinchem dat gespecialiseerd is in het aansprakelijkheidsrecht, in het bijzonder in letselschade en overlijdensschade. Onderwerpen als gezondheid, schadevergoeding, verzekering en uitkeringen zijn onderwerpen waar wij ons dagelijks mee bezighouden. Onze dienstverlening staat in het teken van uw wensen. Onze letselschade advocaten zijn daarom altijd betrokken bij uw zaak en hebben begrip voor uw situatie. Balans Letselschade in Doetinchem doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u een goede schaderegeling krijgt voor uw geleden schade.

Op de hoogte van ontwikkelingen in letselschade

Onze advocaten hebben jarenlange ervaring en zijn aangesloten bij de LSA Vereniging van Letselschade Advocaten, het ASP Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade en de WAA Werkgroep Artsen Advocaten. Zij voldoen aan de hoge eisen van deze verenigingen en door bijscholing zijn zij altijd op te hoogte van de ontwikkelingen binnen het letselschaderecht.

Wat kenmerkt ons als letselschade expert?

Wij voeren geen algemene praktijk, maar focussen juist op onze specialisaties; dat waar we goed in zijn. Wij zijn een eigen advocatenkantoor gestart om onze visie op de advocatuur door te kunnen voeren in de praktijk. Advocaten zijn dienstverleners en dat benadrukken wij. Wij zorgen voor open en transparante communicatie, zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Uw letselschade advocaten

Bij Balans Letselschade kunt u terecht bij Arjan Rittersma, Riek Mollema-de Jong en Huib Staal. Zij zijn uw letselschade advocaten in de regio Wageningen.

"Gezondheid, schadevergoeding, verzekeringen en uitkeringen, dat zijn de onderwerpen waar we ons dagelijks mee bezighouden. Ons doel is om te zorgen voor een kwalitatief goede schaderegeling voor slachtoffers, onze cliënten. Wij kijken met veel begrip naar uw zaak."

Waarom Balans Letselschade?

  • Betrokken, laagdrempelig en begripvol
  • Focus op u als slachtoffer
  • Vasthoudend en creatief

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Doetinchem Centrum, Buitengebied Doetinchem, Wehl, Langerak, Zelhem, Kilder, Wijnbergen, Braamt, Gaanderen, Terborg, Wisch, Etten en IJzevoorde.

Hoofdvestiging

Menu Title