0314 - 79 92 24

Letselschade advocaat nodig in Doetinchem?

Letselschade door medische fout in Doetinchem?

Tijdens een operatie is er altijd een kans aanwezig dat er iets fout gaat. Heeft u na een medische behandeling letselschade opgelopen? Ga dan direct met uw medische klachten terug naar een arts. Wacht hier niet te lang mee, want dan wordt het voor u moeilijker om aan te tonen dat het letsel daadwerkelijk door de medische behandeling komt.

Juridische hulp in Doetinchem inschakelen

Daarnaast is het verstandig om vanaf het begin alle gemaakte onkosten bij te houden; van extra medische kosten, tot reiskosten en bijvoorbeeld oppasgeld. Een andere belangrijke stap is een letselschade advocaat uit Doetinchem in te schakelen. In Doetinchem en omgeving Doetinchem zijn wij uw letselschadespecialist.

Een schadevergoeding na een medische fout

Is er bij u in Doetinchem een medische fout gemaakt? Wij helpen u met het indienen van een schadeclaim bij de aansprakelijke partij. De onkosten die u voor een advocaat maakt, zijn overigens voor de schuldige partij; mits er aansprakelijkheid bestaat. Naast materiële schade, zoals verminderd inkomen of kosten voor huishoudelijk hulp, kunt er ook sprake zijn van immateriële schade. Hiermee wordt bijvoorbeeld pijn of verdriet bedoeld als gevolg van een medische fout of ongeval. De vergoeding voor psychisch letsel wordt ook wel smartengeld genoemd. Hierbij kunt u denken aan traumatische ervaringen of eventuele blijvende letselschade zoals littekens.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Mishandeling
• Productiefouten

Hoofdvestiging

Menu Title