0314 - 79 92 24

Letselschade advocaat nodig in Doetinchem?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval vaststellen Doetinchem

Een bedrijfsongeval kan een gevoelige en complexe gebeurtenis zijn. De werknemer en de werkgever kunnen in een lastige situatie verzeild raken. Wie is aansprakelijk bij een bedrijfsongeval? Dat is de vraag. Balans Letselschade heeft veel ervaring met aansprakelijkstelling na bedrijfsongevallen en voorziet u graag van advies. Bent u als werknemer bang om uw baan kwijt te raken? Of weet u als werkgever niet wat u moet doen nadat één van uw werknemers ernstig letsel heeft opgelopen op de werkvloer? Wij helpen u graag met het nemen van de juiste juridische stappen.

Werkgever aansprakelijk stellen voor schade

Werkgevers moeten zeer goed voorbereid zijn op ongelukken op het werk. Zij zijn in de meeste gevallen verantwoordelijk voor de gevolgen van een arbeidsongeval. Een werkgever moet zich goed verzekeren. Mocht een werknemer letselschade oplopen op het werk, dan moet de werkgever bewijzen dat hij of zij voldaan heeft aan de zorgplicht. De bewijslast ligt dus bij de werkgever. Heeft de werkgever niet voldoende veiligheidsmaatregelen genomen, dan zal hij of zij aansprakelijk worden gesteld. De werknemer kan de opgelopen schade verhalen bij de verzekeraar van de werkgever.

Balans Letselschade helpt u graag met de aansprakelijkstelling. Wij zorgen ervoor dat het juridische proces soepel verloopt, zodat de relatie met uw werkgever of werknemer niet aangetast wordt.

Uw letselschade advocaten

Bij Balans Letselschade kunt u terecht bij Arjan Rittersma, Riek Mollema-de Jong en Huib Staal. Zij zijn uw letselschade advocaten in de regio Wageningen.

"Gezondheid, schadevergoeding, verzekeringen en uitkeringen, dat zijn de onderwerpen waar we ons dagelijks mee bezighouden. Ons doel is om te zorgen voor een kwalitatief goede schaderegeling voor slachtoffers, onze cliënten. Wij kijken met veel begrip naar uw zaak."

Waarom Balans Letselschade?

  • Betrokken, laagdrempelig en begripvol
  • Focus op u als slachtoffer
  • Vasthoudend en creatief

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Doetinchem Centrum, Buitengebied Doetinchem, Wehl, Langerak, Zelhem, Kilder, Wijnbergen, Braamt, Gaanderen, Terborg, Wisch, Etten en IJzevoorde.

Hoofdvestiging

Menu Title