0314 - 79 92 24

Letselschade advocaat nodig in Doetinchem?

Bedrijfsongeval meegemaakt in Doetinchem

Wanneer u met gevaarlijke machines werkt is de kans groot dat u een keer betrokken raakt bij een bedrijfsongeval en hierdoor buiten uw schuld letselschade oploopt. Maar niet alleen dan, ook wanneer u kantoorwerk doet, kunt u letsel oplopen.

Betrokken raken bij een bedrijfsongeval

Op het moment dat u betrokken bent geraakt bij een ongeluk op het werk door toedoen van een ander, is het slim om een naar een letselschade advocaat te stappen. De vakman is in Doetinchem en de omgeving Doetinchem de letselschadespecialist. Doordat wij gespecialiseerd zijn in het claimen van schade, weet u zeker dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Gratis juridische hulp na een ongeval

Als duidelijk is dat het letsel dat u heeft opgelopen, veroorzaakt is door een derde partij, zijn de kosten voor juridische hulp voor u gratis. De kosten die u voor onze hulp maakt, komen dan namelijk voor rekening van de aansprakelijke. Andere kosten die u na een bedrijfsongeval kunt verhalen zijn onder andere hulp- en verplegingskosten, inkomensverlies en verminderde pensioenopbouw. Woont u in Doetinchem of de regio Doetinchem en bent u arbeidsongeschikt na een bedrijfsongeval? Wij zijn de letselschade advocaat in Doetinchem en helpen u graag. Neem na een bedrijfsongeval, verkeersongeval of bijvoorbeeld medische fout, vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Mishandeling
• Productiefouten

Hoofdvestiging

Menu Title